I just wanna jump!

Jahao, då var första balmötet avklarat. Fått fasta datum om när balen och studenten kommer att äga rum.
Den 1 juni är balen och den 3 juni blir det student :D:( både kul o tråkigt.
Jag hoppas min pojkvän vill gå med mig på balen.

Fredag idag, hem till annika :)
välbehövligt!

Ne nu ska jag inte skriva mer. Det är för mycket att fundera på så jag skriver kanske fel saker.

Puss.


(Jag mår bra!)

Will I come up for air?

Tjo!

Sitter i skolan, har inte haft en lektion på heeeela dagen. Iofs så hade jag mikrobiologi & genetik imorse, men jag var så jävla trött så jag orkade inte :P Utan jag pratade med annika om vi skulle gå upp (och hon svarade i sömnen att de skulle vi inte), sen somnade jag om.
Jag älskar att sova.
Jag har dock matte kl 16.  skulle ha räknat till sidan 25 (vilket fröken johansson inte gjort) så det blir hård plugg.

andra veckogöromål är att på torsdag så är det balkomittéen s första möte, det är mycket och planera även om det är hyfsad tid kvar. så vi får se hur det går. :)

Fredag betyder hem-till-annika-och-mysa-hela-helgen!!! :d yey. Det känns som om det är något jag verkligen behöver. Innan mitt liv kväver mig. (jag måste komma ut oftare på helgerna)  Så vi ska gå lång rundor med greger (annikas hund), Kolla naruto och dricka litervis med te :) Sen skulle vi även bråka lite med erik :P bara för att (inget illa menat erik:) 

Ne men seriöst, jafg måste göra något innan jag rasar alltså. allt är typ upponer ibland. Jag måste få ordning på mina saker. Ett rörigt rum tyder på ett rörigt sinne. Och det stämmer fan. om jag bara fick tummen ur röven och gjorde ngt åt det.

aja

Våran älskade Hansen fyllde myndig igår, grattis och välkommen till oss gamlingar och våran värld :P haha. Jag gav Anna klamydia i present :) snällt eller hur ;)

Men nu har jag itne så mkt att förtälja längre :P
på återseende :) PUSS!!!!! 

RSS 2.0